Persoonlijke aanpak

LAAGDREMPELIG

Bij MYHOUSE makelaars ben je altijd welkom! We hebben altijd oog voor jou en hebben respect voor ieders situatie. Iedereen is immers uniek. Daarom leveren wij altijd maatwerk en vinden we een persoonlijke aanpak belangrijk.

Duidelijke afspraken

TRANSPARANT

Bij MYHOUSE weet je direct waar je aan toe bent. Geen onoverzichtelijkheden, geen onverwachte kosten of vage processen. Wij maken heldere afspraken, we doen wat we beloven en je weet wat je krijgt!

Van begin tot eind

BESTE RESULTAAT

MYHOUSE gaat altijd voor het beste resultaat. Snelheid is niet onze prioriteit. Een perfect passende oplossing is dat wel. Wij nemen ruimschoots de tijd voor je en denken mee vanaf het eerste tot het laatste moment!

Team

Angelique
Huizing

Assistent vastgoed makelaar

Angelique Huizing

Tamara
van der Maas – Cruson

Assistent vastgoed makelaar

Tamara van der Maas – Cruson

Carolien
van Landschoot

Oprichter / Eigenaar / Register
makelaar / Taxateur o.z.

Het makelaarschap is fantastisch. Iedere opdracht is voor mij een uitdaging. Niet enkel de prestatie, maar ook het menselijke aspect is voor mij heel belangrijk. Partijen op een aangename manier bij elkaar brengen, daar doe ik het voor. Ondertussen blijf ik in balans door yoga en geniet ik volop van mijn gezin.

Iris
D’hoore

Vastgoed makelaar

Ik geniet ervan om mensen te helpen met de verkoop of verhuur van hun huis. De sociale contacten en blije mensen om me heen spreekt mij enorm aan! Daarbij houd ik van lekker koken, uiteten gaan, afspreken met vrienden of tijd doorbrengen met mijn zoontje. En het liefst tover ik mijn woonkamer regelmatig om met nieuwe decoratie.

Tijdens de periode dat ons taxatierapport verwerkt werd, kregen we dagelijks updates over de status. De service van MYHOUSE was super, we konden altijd bellen als we nog vragen hadden. Carolien was altijd even vriendelijk en behulpzaam, echt een hele fijne samenwerking.

Felicia Ulveling & Edwin van der Kieboom

Een huis verkopen via MYHOUSE is meer dan alleen een verkooppraatje. Het meedenken is meer dan alleen meedenken, er is een totale inzet voor het bestemmingsplan van de woning. Iedereen is positief, enthousiast, deskundig en betrokken bij het verkoopproces.

Mary Boon

De bezichtigingsaanvragen werden netjes gecommuniceerd en de terugkoppeling na iedere bezichtiging was perfect. Daarnaast had Carolien een adviserende rol bij diverse zaken, ook dit was prima geregeld. Tijdens het tekenen van diverse papieren was het team van MYHOUSE een goede ondersteuning.

Joyce Bracke