Woning verkopen?

Mooi! MYHOUSE staat al klaar om je te helpen. We horen graag wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. Wanneer kunnen we langskomen? Vul hiernaast je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Tijdens de periode dat ons taxatierapport verwerkt werd, kregen we dagelijks updates over de status. De service van MYHOUSE was super, we konden altijd bellen als we nog vragen hadden. Carolien was altijd even vriendelijk en behulpzaam, echt een hele fijne samenwerking.

  Felicia Ulveling & Edwin van der Kieboom

  Een huis verkopen via MYHOUSE is meer dan alleen een verkooppraatje. Het meedenken is meer dan alleen meedenken, er is een totale inzet voor het bestemmingsplan van de woning. Iedereen is positief, enthousiast, deskundig en betrokken bij het verkoopproces.

  Mary Boon

  De bezichtigingsaanvragen werden netjes gecommuniceerd en de terugkoppeling na iedere bezichtiging was perfect. Daarnaast had Carolien een adviserende rol bij diverse zaken, ook dit was prima geregeld. Tijdens het tekenen van diverse papieren was het team van MYHOUSE een goede ondersteuning.

  Joyce Bracke

  Recent verkocht

  Verkocht

  Visserstraat 1

  4524 EZ Sluis
  Verkocht

  Nieuwesluisweg 4

  4511 RE Breskens
  Verkocht

  Voorstraat 32

  4503 BJ Groede