Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving
  Video
  Virtuele tour
  Plattegronden

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Een werkelijk unieke vrijstaande woning! Deze statige vrijstaande woning toont fier haar karakteristieke elementen, is ontworpen en gebouwd in de jaren ’50 en gelegen in het centrum van de aangename maritieme plaats Breskens. Een woonhuis wat met wat inspanning, al uw woonwensen tezamen kan brengen en uw ideale (gezins)woning kan worden. Graag nodigen wij u uit om de mogelijkheden die deze unieke woning te bieden heeft samen met ons te bekijken.

  INDELING

  Begane grond : We komen binnen in een centrale entreehal die toegang geeft tot alle ruimtes aanwezig op de begane grond. De woonkamer is L-vormig en voorzien van grote raampartijen die veel licht binnenlaten en zicht bieden op de voor- en zijtuin. De woning beschikt over een dichte keukenruimte waar plaats is voor een praktische keukenopstelling en een keukentafel. Ook de keuken is voorzien van grote raampartijen die aansluiten op de zij- en de achtertuin. Naast de keuken is een grote ruimte aanwezig die met slechts simpele ingrepen, vele functies kan vervullen. Denk aan een uitbreiding van de keuken, een tuinkamer, een slaapkamer met badkamer, een kantoorruimte of een praktijkruimte aan huis.

  Naast de woning is een ruime garage aanwezig die inpandig te bereiken is. Aan de voorzijde is de garage voorzien van een grote garagedeur en aan de achterzijde is een glazen pui met deur aanwezig die toegang geeft tot de achtertuin.

  Eerste verdieping : We komen boven op de centrale overloop. De overloop geeft toegang tot vier slaapkamers en een badkamer. Twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde en twee slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Alle slaapkamers zijn opnieuw voorzien van grote raampartijen. In het midden, naast de overloop vinden we een praktische badkamer die voorzien is van een wastafel, toilet en inloopdouche.

  Zolderverdieping : door middel van een uitschuifbare zoldertrap is de zolderverdieping te bereiken. De zolder is hoog genoeg om rechtop te kunnen staan en biedt vele opberg mogelijkheden.

  Buitenruimte : de woning is voorzien van een voortuin en een oprit naar de garage. Deze oprit biedt plaats aan twee auto’s. Aan de achterzijde bevindt zich een mooie groene tuin, die voorzien is van gazon en vele vaste beplanting. Achter op het perceel staat een houten tuinhuis wat voorzien is van een betonnen kelderruimte.

  KENMERKEN

  - Statige vrijstaande woning gelegen in een kindvriendelijke buurt;
  - Comfortabel ingedeelde woning met leuke achtertuin.
  - Voldoende parkeergelegenheid en een praktische garage;
  - Woning is momenteel voorzien van 4 slaapkamers op de eerste verdieping, maar door (terug)plaatsing van een wand zijn er 5 slaapkamers beschikbaar;
  - Woning beschikt over een extra ruimte op de begane grond die mogelijk dienst kan doen als thuiswerkplek, praktijkruimte of extra slaapkamer;
  - Verwarming en warm tapwater middels HR combiketel;

  Deze woning mag permanent bewoond worden of recreatief gebruikt worden (tweede woning);
  Wilt u graag online al een kijkje nemen wat deze woning allemaal te bieden heeft? Bekijk dan zeker onze uitgebreide fotoreportage, de video, de virtuele tour en de plattegronden van deze woning om een goed beeld te krijgen. Enthousiast geworden? Dan maken wij graag een afspraak om de woning samen te bekijken.

  MYHOUSE MAKELAARS

  MYHOUSE makelaars is dé moderne makelaar van Zeeuws-Vlaanderen. Of je nu je huis wilt verkopen, een huis wilt verhuren of benieuwd bent naar de waarde van je woning. Graag gaan we voor jou aan de slag. Jarenlange ervaring, een persoonlijke aanpak en een transparante werkwijze. Dat kan je verwachten bij MYHOUSE makelaars. Ondertussen zijn we al heel wat jaren actief in de makelaarswereld, en met die ervaring helpen we jou graag.

  Heb jij plannen om je huis te verkopen, verhuren of zoek je iets nieuws? Laat het ons weten en we helpen je graag!

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving