Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Meer media
  Plattegronden

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  In het authentieke centrum van Aardenburg bevindt zich deze op te frissen hoekwoning. Deze woning is praktisch ingedeeld, beschikt over maar liefst vijf slaapkamers en biedt de kans om hiervan jouw ideale gezinswoning te maken. Bent u niet bang om de handen uit de mouwen te steken? En deze woning om te toveren naar jouw nieuwe thuis. Plan dan snel een bezichtiging!

  Indeling begane grond: Middels de voordeur betreedt u de diepe entreehal. De entreehal is voorzien van een prachtige karakteristieke vloer. Vanuit de hal krijgt u toegang tot de kamer en suite, de keuken, badkamer, slaapkamer en de opgaande trap naar de eerste verdieping.

  Als u de eerste deur aan de rechterzijde opent, betreedt u de kamer en suite. Dit is een erg fijne ruimte welke vele mogelijkheden biedt. U kunt hier gezellig dineren met familie en vrienden en genieten van het uitzicht op de Sint-Bavokerk. Dit zicht geeft een bijzonder mooi gevoel aan de ruimte.

  Aan de linkerzijde van de entreehal krijgt u middels een tussenruimte toegang tot de slaapkamer, badkamer en kelder. De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet.

  Middels de achterste deur aan de linkerzijde van de entreehal betreedt u de keuken. Het is een ruime keuken met de nodige apparatuur. Doordat deze keuken erg ruim is, beschikt de keuken over vele mogelijkheden. Achter de keuken bevindt zich nog een praktische berging.

  Indeling eerste verdieping: Middels de opgaande trap bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Deze verdieping beschikt over maar liefst vier slaapkamers. Twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning en twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De slaapkamers die zich aan de achterzijde bevinden, hebben prachtig zicht op de Sint-Bavokerk. Drie slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. Ook deze verdieping geeft vele mogelijkheden.

  Indeling buitenruimte: Middels de entreehal krijgt u toegang tot de achtertuin. Aanvullend loopt er een gang vanaf de voorzijde naar de achtertuin. De tuin is grotendeels betegeld en georiënteerd op het noordwesten. Daarnaast kunt u ook diverse soorten groen terugvinden in de tuin. De achtertuin beschikt over een berging. Het bijzondere dat deze tuin te bieden heeft, is het bijzonder prachtige zicht op de Sint-Bavokerk.

  Bijzonderheden:
  - Half vrijstaande woning die veel ruimte biedt;
  - Woning gelegen in een authentieke straat;
  - Woning die naar eigen wens kan worden opgefrist en afgewerkt;
  - Woning voorzien van vijf slaapkamers, waarvan een slaapkamers op de begane grond;
  - Tuin met uitzicht op Sint-Bavokerk;

  Wilt u graag al een kijkje nemen wat deze woning allemaal te bieden heeft? Bekijk dan zeker onze uitgebreide fotoreportage en de plattegronden van deze woning om een goed beeld te krijgen. Enthousiast geworden? Dan maken wij graag een afspraak om de woning samen te bekijken.

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving