Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Meer media

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Op een absolute A-1 locatie, midden in het centrum van het pittoreske Sluis bieden wij deze representatieve locatie te koop. Dit object is gelegen op een royaal perceel van maar liefst 403 m2. Deze locatie biedt gezien de gemengde bestemming tal van mogelijkheden en waarbij het ruime en diepe perceel de kans geeft tot het realiseren van een groot bebouwbaar oppervlakte. Benieuwd geworden naar de vele mogelijkheden van dit object? Plan gerust een bezichtiging in.

  Door de goede locatie nabij de Belgische grens is Sluis een toeristische trekpleister. Tijdens alle seizoenen van het jaar loopt hier de winkelende passant. Sluis trekt jaarlijks ca. 5 miljoen bezoekers. Veel mensen komen voor de leuke winkels en de horecazaken. Sluis is 7 dagen per week geopend en de passanten komen van verre heen om optimaal te genieten van een dagje winkelen en heerlijk eten in de diverse gelegenheden in dit Bourgondische stadje.

  Momenteel wordt het object gebruikt als woonhuis met op de begane grond de woonkamer, toilet en keuken en de bovenverdieping beschikt over drie slaapkamers en een badkamer en een bergzolder op de tweede verdieping. De aanwezige diepe tuin biedt een vrije achterom.

  Kenmerken:
  - Absolute A-1 locatie;
  - Goed onderhouden object te midden in het gezellige centrum van Sluis;
  - Perceel van maar liefst 403 m2;
  - In de directe omgeving veel openbare parkeergelegenheid beschikbaar;
  - Pand biedt meerdere mogelijkheden door zijn gemengde bestemming;
  - Diep perceel met vrije achterom;
  - Wat heeft Sluis voor u te bieden als ondernemer – www.sluisonline.nl.

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving