Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Meer media

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Nette bedrijfsruimte gelegen aan de rand van het bedrijventerrein "de Stampershoek" te Oostburg. Het bedrijventerrein van Oostburg is een centraal gelegen industriegebied van West Zeeuws-Vlaanderen en biedt plaats aan vele verschillende soorten bedrijfsvoering. De ontsluiting en bereikbaarheid van het terrein is goed, mede door de vele verbeteringen aan het wegennetwerk die de laatste jaren zijn doorgevoerd aan Nederlandse en Belgische zijde.

  Het object is gebouwd in het jaar 2005, is vervaardigd uit een stalen skelet wat grotendeels bekleed is met geïsoleerde metalen panelen en tevens voorzien van een dubbele verdieping, wat de binnenruimte extra comfortabel en nuttig maakt. Het dak is voorzien van een lichtplaat die voor voldoende daglichttoetreding zorgt. Aan de voorzijde is de loods voorzien van een loopdeur en een grote overheaddeur.

  Indeling: De loods/ bedrijfsruimte heeft op de begane grond de beschikking over een grote open ruimte en is voorzien van een meterkast, toiletruimte, waterkraan, vaste trap naar de eerste verdieping. De eerste verdieping is een open ruimte die gebruikt kan worden voor extra opslag/ magazijn en ook de mogelijkheid geeft tot het maken van een kantoorruimte.

  Kenmerken:
  - Begane grond 12.20 x 5.52m
  - Bovenverdieping 6.16 x 5.52m
  - Hoogte tot verdieping 2,82 m
  - Overheaddeur 3.26 breed x 4.00 hoog;
  - Loopdeur 80cm;
  - Lichtstraat in het dak;
  - Toiletruimte met fontein;
  - Close-in-boiler aanwezig;
  - Voorziening elektra, water en isra punt;
  - Buitenterrein volledig verhard;
  - Mogelijkheid tot parkeren op het terrein;

  Bent u op zoek naar een nette en praktische bedrijfsruimte? Plan dan snel een bezichtiging in.

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving