Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Meer media

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Representatief bedrijfspand met magazijn/ kantoorruimte gelegen op goede locatie dichtbij het centrum van Oostburg. Achter het stijlvolle winkelfront komt u terecht in een warme en gezellige winkel-/bedrijfsruimte waar verschillende bedrijfsmatige activiteiten mogelijk zijn. Deze ruimte is erg praktisch en kan voor meerdere diensten in gebruik genomen worden. In de directe omgeving zijn tevens voldoende gratis parkeervoorzieningen aanwezig.

  Indeling begane grond winkel-/bedrijfsruimte: U komt binnen in de mooie commerciële lichte ruimte. De ruimte is erg praktisch ingedeeld en is ideaal geschikt voor een zakelijke dienstverlener of voor het creëren van een kantoorruimte. Het pand is pas gerenoveerd en beschikt over een 3 fase groepenkast in de meterkast en biedt toegang tot de open keuken. De keuken is voorzien van alle nodige inbouwapparatuur. Aan de achterzijde van het object bevindt zich de badkamer. De badkamer is ruim van opzet en beschikt over een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Verder bevindt zich in deze ruimte aansluiting voor de wasmachine.

  Indeling eerste verdieping: Middels de vaste trap krijgt u toegang tot de overloop van de eerste verdieping. Deze overloop is erg ruim en voorzien van bergruimte. De overloop biedt toegang tot een extra ruimte. Deze kamer is een extra meerwaarde! Door de grote volume kunt u hier een magazijn of een kantoorruimte creëren.

  Bijzonderheden:
  - Representatief bedrijfspand met magazijn/ kantoorruimte gelegen op goede locatie dichtbij het centrum van
  Oostburg.
  - 3 fase groepenkast aanwezig in de meterkast;
  - Gas, Water en Electra aanwezig in het pand;
  - Combi ketel;
  - Pand voorzien van badkamer en keuken.

  Benieuwd geworden? Plan gerust een bezichtiging in.

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving