Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Meer media

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  In dit charmante bedrijfspand in het centrum van Sluis komen alle eisen van hedendaagse retail tezamen. Achter het uitermate karakteristieke winkelfront komt u terecht in een warme en gezellige winkel-/bedrijfsruimte waar verschillende bedrijfsmatige activiteiten mogelijk zijn. Het object is gelegen aan de Groote Markt in het hart van het centrum van Sluis en is middels 4 toegangswegen zeer goed te bereiken. De omgeving kenmerkt zich door een reeks van lokale en nationale retailers. Hierdoor beschikt het pand over voldoende "traffic" en potentiële klanten. In de directe omgeving zijn tevens voldoende parkeervoorzieningen aanwezig.

  Zoals u op de foto's kunt zien is er nu gekozen voor een Ibiza stijl met een huiselijke sfeer. Uiteraard zijn er naast deze stijl nog vele andere stijlen mogelijk. Met dit pand kunt u alle kanten op!

  Indeling begane grond: De begane grond beschikt over een mooie commerciële lichte ruimte die voorzien is van een moderne kitchenette en een keurige vloer- en plafondafwerking, passend bij de stijl van het object. Het pand heeft een diepte van circa 12 meter, is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Achter de oorspronkelijke bebouwing is een aanbouw gerealiseerd die, dankzij de grote raampartijen en openslaande deuren, over zeer veel lichtinval beschikt. Middels de openslaande deuren komt u terecht in de stadstuin (onderhoudsvriendelijk ingericht), die u indien gewenst in de lente/zomer kan betrekken bij het pand. Ook is het mogelijk om via een poort de achterzijde te bereiken. Wilt u niet betaald parkeren? Dan kunt u uw auto kwijt op eigen terrein.

  Indeling eerste verdieping: Via een trap die aan de inkom van het pand is gerealiseerd komt u terecht op de eerste verdieping. De eerste verdieping is voorzien van een toiletruimte en een afsluitbare ruimte. Deze kamer kan perfect dienst doen als een extra verkoopruimte, als opslagruimte, kantoor en vergaderruimte.

  Indeling tweede verdieping: Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken, waar de CV ketel is gesitueerd en prima dienst doet als magazijn/bergzolder

  Kenmerken:
  - Bouwjaar 1955
  - Charmant winkelpand
  - Eigen stadstuin
  - Gelegen in het hart van centrum Sluis
  - Mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein voor 1 auto.
  - Luchtgordijn aanwezig
  - CV combiketel aanwezig
  - Houten kozijnen en dubbel glas

  Meer informatie beschikbaar op onze website

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving