Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Virtuele tour
  Plattegronden

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  In één van de authentieke straten in het centrum van Aardenburg bevindt zich dit recent gerenoveerd appartement. Dit energiezuinige appartement bevindt zich op de begane grond en is instapklaar. Het appartement heeft vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht op de authentieke Weststraat. De opzet van het appartement is zonder twijfel ruim te noemen en de open indeling zorgt voor moderne en lichte leefruimtes. Er zijn twee slaapkamers aanwezig en een ruim terras.

  Indeling appartement: Via de linker voordeur betreedt u de entreehal. Via de entreehal heeft u toegang tot het toilet en de woonkamer. De woonkamer is een open ruimte die aansluit op een open keuken. Deze ruimte is zeer licht door het gebruikt van grote ramen. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. Aan de achterzijde van het complex zijn de keuken en de beide slaapkamers gelegen. De keuken is luxe afgewerkt, voorzien van verschillende inbouwapparatuur en biedt toegang tot de buitenruimte. De woonkamer staat in verbinding met een hal die toegang biedt tot de badkamer, kast/technische ruimte en de twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van voldoende daglichttoetreding. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel.

  Indeling buitenruimte: Via de keuken betreedt u het heerlijke terras, waar u heerlijk van de zon of schaduw kan genieten.

  Kenmerken:
  - Recent gerenoveerd appartement (2022)
  - Vloerverwarming en warmtepomp aanwezig
  - Luxe afgewerkt
  - Voorzien van kunststof en houten kozijnen met dubbelglas

  Wilt u graag online al uitgebreid een kijkje nemen wat deze woning allemaal te bieden heeft? Bekijk dan zeker onze uitgebreide fotoreportage, de virtuele tour en de plattegrond van deze woning om een goed beeld te krijgen. Enthousiast geworden? Dan maken wij graag een afspraak om de woning samen te bekijken.

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving