Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Virtuele tour
  Plattegronden

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  In het authentieke centrum van Aardenburg bevindt zich dit royale woonhuis voorzien van een diepe achtertuin. Achter de karakteristieke voorgevel van deze woning schuilt een verrassend woonvolume. Drie volwaardige verdiepingen die naar eigen wens kunnen worden ingedeeld en afgewerkt. Bent u op zoek naar een woning in Aardenburg, dan nodigen wij u van harte uit om dit alles zelf te ervaren en ook enthousiast te worden!

  Begane grond: lange entreehal met meterkast, trapopgang en een praktische inbouwkast onder de trap. De entreehal biedt toegang tot de woonkamer aan de voorzijde van het pand en de keuken die aan de achterzijde is gelegen. De woonkamer is ruim en beschikt over een zitgedeelte aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de achterzijde. De keuken is eenvoudig opgesteld. Aan de achterzijde van het pand bevind zich nog de badkamer en verleent toegang naar de achtertuin.

  Eerste verdieping: de overloop is ruim en geeft toegang tot vier ruime slaapkamers.

  Tweede verdieping: de tweede verdieping is te bereiken middels een losstaande trap en gezien het mooie volume en hoogte zeer geschikt voor eventueel extra slaapkamers.

  Buitenruimte: De diepe stadstuin is noord georiënteerd, maar de de grote van de tuin is er altijd zon aanwezig in de tuin. De tuin geeft toegang tot een berging.

  Kenmerken:
  - Karakteristiek woonhuis gelegen in een authentieke straat;
  - Woning die veel woonruimte biedt;
  - Woning die naar eigen wens kan worden opgefrist en afgewerkt;
  - Diepe stadstuin aanwezig;

  Wilt u graag al een kijkje nemen wat deze woning allemaal te bieden heeft? Bekijk dan zeker onze uitgebreide fotoreportage, de virtuele tour en de plattegronden van deze woning om een goed beeld te krijgen. Enthousiast geworden? Dan maken wij graag een afspraak om de woning samen te bekijken.

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving