Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Meer media
  Plattegronden

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Bent u op zoek naar een recreatiewoning aan de Zeeuwse kust, waar u in alle rust en privacy kunt genieten? Dan is deze woning op het bungalowpark “Schoneveld” in Breskens iets voor u! De bungalow heeft een perceeloppervlakte van 228 m2 eigen grond en beschikt over twee slaapkamers, een nette woonkamer en een zonneterras. Benieuwd geworden? Plan gerust een bezichtiging in.

  Breskens is een levendige kleine havenstad aan de monding van de Westerschelde, heeft een vissershaven én een jachthaven met een open verbinding met zee. Het lange, brede zandstrand nodigt uit tot zonnebaden, lange strandwandelingen of een heerlijk hapje en drankje in één van de gezellige strandpaviljoens. Het stadje kent goede voorzieningen waaronder grote supermarkten, een diversiteit aan winkels, een basisschool, slagers, groentewinkels en leuke restaurants. Tevens is er een breed verenigingsleven aanwezig in Breskens. Op korte afstand liggen de prachtige Zeeuws-Vlaamse kust, het mondaine Knokke en andere Belgische historische steden waaronder Brugge en Gent.

  Indeling vakantiehuis: Bij binnenkomst in de woning krijgt u gelijk toegang tot de open keuken en sfeervolle woonkamer. De woonkamer is voorzien van grote ramen en deuren die toegang verlenen tot het terras. Middels deze ruimte zijn de twee slaapkamers en badkamer te bereiken. Aan de rechterzijde van de badkamer is de grootste slaapkamer.

  Indeling tuin: Het vakantiehuis is voorzien van een ruim terras en praktisch tuinhuis. Verder liggen alle voorzieningen in de buurt. Kortom een heerlijke rustige plek waar u met de gehele familie kunt genieten.

  Bijzonderheden:
  - Heerlijke vakantiewoning aan de Zeeuwse kust;
  - Dichtbij alle nodige voorzieningen;
  - Voorzien van twee slaapkamers;
  - Ruim zonneterras waar u met de gehele familie volop kunt genieten;
  - Volledig gemeubileerd.

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving