Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Meer media
  Plattegronden

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Bent u als echte horeca ondernemer of ontwikkelaar op zoek naar een goede locatie in het druk bezochte centrum van Sluis? Dan mag u deze locatie zeker niet missen! Dit object biedt als absoluut voordeel dat het is gelegen aan een druk bezochte winkelstraat in Sluis. De horecaruimte is ruim van opzet en is eigentijds afgewerkt met hout en karakteristieke kenmerken en voorzien van een praktisch bargedeelte, gezellige zithoekjes en een buitenterras. Achter het restaurant gedeelte is er een volledige ingerichte horecakeuken aanwezig. De keuken is ruim opgezet. Er is een afwashoek, een opslagruimte en koeling aanwezig. Voor het restaurant gedeelte zijn er aparte toiletruimtes voorzien.

  Interesse? Neem dan contact met ons op. Graag maken we tijd voor een bezichtiging, om u een goede indruk mee te geven van deze unieke locatie en de vele mogelijkheden die dit pand biedt.

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving