Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Meer media

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Op een unieke en rustige locatie in het pittoreske stadje Sluis bieden wij u deze bouwkavel aan. Bent u op zoek naar een perfecte locatie om uw eigen droomwoning te realiseren, dan is dit absoluut een unieke kans. De bouwkavel is gelegen in één van de leukste straten in het centrum van Sluis.

  De locatie is gunstig gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen zoals winkels, supermarkt, (basis-)school, horecagelegenheden, wandelgebieden en de uitvalswegen richting België. Cadzand en Breskens zijn nooit ver weg en een genot voor een dagje uit aan de kust. Kortom, een unieke plek die rust en ruimte combineert met de vele mogelijkheden die de omringende regio te bieden heeft

  Voor extra inlichtingen neem vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie. Uiteraard maken wij graag tijd voor een bezoek om deze prachtige plek te komen ervaren.

  Kenmerken:
  - Unieke bouwkavel gelegen in het centrum van Sluis;
  - Perceeloppervlakte van 227 m²;
  - Bouwvergunning aanwezig, we geven graag een toelichting over de voorwaarden;
  - De koopsom betreft vrij op naam;

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving