Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Meer media
  Plattegronden

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Mooie winkelruimte middenin het centrum op A1-locatie van het pittoreske stadje Sluis. Dit zeer ruime winkelpand biedt diverse mogelijkheden. Er zijn twee verdiepingen aanwezig en beschikt over een zeer ruime winkelopstelling. Het pand kan voor diverse sectoren in de detailhandel ingevuld worden. Interesse in een mooi winkelpand met diverse opties? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor meer informatie of plan een bezichtiging!

  Indeling begane grond: Via de glazen pui aan de voorzijde van het pand betreed je de winkelruimte. Deze is zeer ruim en licht. Tegen de muren aan weerszijden van de winkelruimte is voldoende ruimte om het te verkopen assortiment uit te stallen. Hierdoor blijft er in het midden van de winkel zeker nog voldoende ruimte over om te lopen of om een leuke zithoek te creëren. Achterin de winkelruimte bevinden zich momenteel de paskamers. Het bedrijfspand is aan de achterzijde voorzien van lichtkoepels waardoor de volledige ruimte wordt voorzien van natuurlijk daglicht.

  Indeling eerste verdieping: Via de opgaande trap komt u uit op de eerste verdieping. Deze verdieping wordt momenteel gebruikt als magazijn. Hiernaast is er een toilet aanwezig en kan er een eethoek gecreëerd worden.

  Kenmerken:
  - Winkelpand op A1-locatie
  - Middenin het centrum
  - Prachtige voorgevel met etalage
  - Voorzien van twee verdiepingen
  - Overname inventaris van toepassing

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving