Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Meer media
  Plattegronden

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Op een unieke locatie aan de markt van het historische stadje IJzendijke staat dit authentiek en volumineus pand. Dit beeldbepalende herenhuis is gebouwd in 1898 en is al meer dan honderd jaar het decor van vele historische gebeurtenissen. Dit vertaalt de sfeer waarin dit statige herenhuis zich hult.

  De hoge neogotische voorgevel uit omstreeks 1898, de typerende omlijsting rondom de voordeur, is niet alleen imposant maar benadrukt ook de historische waarde.

  Zowel het ex- als interieur van dit, op een centrale plek, in het centrum, geven blijk van een authentieke afwerking.
  Het woonhuis beslaat drie volwaardige verdiepingen en zolderruimte met een prachtige stadstuin en bijgebouwen. Aan ruimte is zeker geen gebrek, het woonhuis heeft aandacht nodig om het te verduurzamen en te upgraden naar hedendaags wooncomfort met respect voor alle authentieke details.

  Naar ons idee werkelijk een parel, waarvan er slechts weinig zijn en welke slechts zelden te koop komen. Wij verwelkomen u graag op de markt 22 te IJzendijke voor een bezichtiging.

  Indeling begane grond: Bij binnenkomst in de imposante hal, die in één opslag de volledige diepte van het pand vrijgeeft, voelen we gelijk dat dit een bijzondere woning betreft. Het licht, de ruimte, de schitterende marmeren vloer en de prachtige glas in lood details op de hoge karakteristieke deur overmeesteren en zorgen voor een instant rustgevende sfeer.

  De hal verleent toegang tot de karakteristieke trap naar de 3 volgende verdiepingen, het toilet, de kelderruimte, woonkamer en-suite en de keuken.

  De woonkamer en-suite is gesitueerd aan de linkerzijde. Het woonkamer gedeelte is gesitueerd aan de voorzijde en biedt een uniek zicht over de markt van IJzendijke. Deze ruimte is voorzien van prachtige hoge plafonds, een sfeervolle haard, klassieke ramen en staat middels de en-suite-deuren in verbinding met de eetkamer. Middels de hoge en schitterende raampartijen aan de achterkant van de eetkamer heeft u veel contact met de buitenruimte en kijkt u op het groen van de stadstuin.

  De keuken en bijkeuken bevinden zich aan de achterzijde van het pand. De keuken bevat authentieke details met een goed volume en een granieten keukenblad. De bijkeuken is voorzien van witgoedaansluitingen en biedt middels een vaste trap toegang tot een extra ruimte, welke vrij in te delen is.

  Indeling eerste verdieping: Via de klassieke trap bereikt u de royale overloop van de eerste verdieping met toegang tot de drie royale slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer. Alle drie de slaapkamers zijn ruim van opzet. Aan de voorzijde van het prachtige pand bevindt zich de Master Bedroom. Deze slaapkamer valt gelijk op door het karakteristieke tapijt, de goede raampartijen en de aaneengesloten badkamer, welke ook toegankelijk is via de overloop. Aan de achterkant van het pand bevindt zich een heerlijk balkon. Hier kunt u elke dag genieten van het prachtige uitzicht en de seizoenen.

  Indeling tweede verdieping: Deze verdieping beschikt over een schitterende houtendakspanten welke de verdieping een warme en lichte look geeft. Op deze verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en u zou eventueel een derde slaapkamer kunnen creëren. Een echte meerwaarde!

  Indeling derde verdieping: Middels een vaste houten trap bereikt u de derde verdieping. Deze wordt momenteel gebruikt als bergzolder.

  Indeling buitenruimte: Ook de zonnige en onderhoudsvriendelijke tuin, met aan de achterzijde toegang tot de authentieke bijgebouwen, lokt voor nadere kennismaking. Een absoluut voordeel is de vrije ingang achterom via de Nassaustraat. De bijgebouwen aan de achterzijde geven een mogelijkheid tot vele doeleinden, gezien de woonbestemming op deze bijgebouwen.

  Bijzonderheden:
  - Unieke woonomgeving midden in het centrum van IJzendijke;
  - Statig herenhuis met authentieke details;
  - Woonhuis voorzien van nette stadstuin met bijgebouwen;
  - Woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing;
  - Woonhuis voorzien van zes slaapkamers;
  - Woning met veel woonruimte en een praktische indeling.

  Wilt u graag online al uitgebreid een kijkje nemen wat deze woning allemaal te bieden heeft? Bekijk dan zeker onze uitgebreide fotoreportage en de plattegronden van deze woning om een goed beeld te krijgen. Enthousiast geworden? Dan maken wij graag een afspraak om de woning samen te bekijken.

  Bent u op zoek naar een soortgelijk object aan de markt in IJzendijke? Wij geven u graag informatie over nog een object die wij momenteel in de stille verkoop mogen aanbieden.

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving