Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Meer media

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  OPEN HUIS: U bent van harte welkom op zaterdag 22 juni van 11:00u tot 14:00u.

  Dit royale kavel van 4.940 m² biedt werkelijk alle rust en privacy in een fantastische omgeving. Het kavel is gelegen op een prachtige locatie nabij het Zwin natuurpark en de kust. Bent u op zoek naar een perfecte locatie om jouw eigen droomwoning te realiseren, dan is dit absoluut een unieke kans.

  Het ruime perceel geeft je de mogelijkheid om je fantasie de vrije loop te laten. Een landelijk of juist moderne villa onder architectuur gebouwd, je kunt nog elke keuze maken. Op deze plaats ben je vrij in de keuze van architect, bouwonderneming en woningstijl, met inachtneming van de geldende bestemmingsregels en de goedkeuring van de gemeente.

  Op een unieke locatie aan de Nederlands-Belgische grens ligt tussen Cadzand en Knokke dit prachtige bouwkavel. Aan de dijk van dit prachtige natuurgebied het Zwin komt het beste van twee werelden samen. Binnen 15 minuten bereikt u het centrum van Knokke en Brugge in respectievelijk 30 minuten, binnen een uur staat u in Gent en binnen enkele minuten bereikt u de prachtige kustlijn. De stadjes Sluis en Knokke zijn absolute aanraders voor een dagje winkelen en culinair genieten. Kortom, een unieke plek die rust en ruimte combineert met de vele mogelijkheden die de omringende regio te bieden heeft.

  Voor extra inlichtingen neem vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie. Uiteraard maken wij graag tijd voor een bezoek om deze prachtige plek te komen ervaren.

  Bijzonderheden:
  - Prachtige kavel vlakbij het natuurpark Zwin;
  - Vrije Bouwkavel;
  - Vele mogelijkheden;
  - Nabij de kust;
  - Perceel is goed verzorgd door huidige eigenaren;
  - Perceel 4.940 m²

  De vraagprijs betreft € 1.150.000 k.k.

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving