Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving
  Video
  Virtuele tour
  Plattegronden

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Natuur, rust en ruimte vormen het fundament van deze uitzonderlijke locatie met ruim 4,2 hectare grond in een landelijke omgeving. De vrijstaande woning ligt verscholen in de natuur. De met zorg aangelegde landschapstuin in combinatie met de achtergelegen weidepercelen en bijgebouwen omlijst het geheel op zeer geslaagde wijze.

  Aardenburg is de oudste stad van Zeeland en ligt in West-Zeeuws-Vlaanderen. Zo’n 8000 jaar geleden woonden op deze plek al mensen. Aardenburg kreeg stadsrechten in 1187. Tegenwoordig is Aardenburg een culturele kern, waar poëzie, kunst en cultuur nauw zijn verweven. Het stadje kent goede voorzieningen waaronder een grote supermarkt, een diversiteit aan winkels, een basisschool, zwembad, slager, groentewinkel en leuke restaurants. Tevens is er een breed verenigingsleven aanwezig in Aardenburg. Op korte afstand ligt de prachtige Zeeuws-Vlaamse kust, het mondaine Knokke en andere Belgische historische steden waaronder Brugge en Gent.

  Middels een doodlopende weg betreedt u het door een elektrische toegangspoort afgesloten erf, waarop de vrijstaande woning met alle toebehoren zich bevindt. De woning is erg charmant, licht, fris en ademt authenticiteit. Door de aanwezigheid van de royale woning en de vele bijgebouwen kan hier optimaal genoten worden. Alles klopt en is op elkaar afgestemd. Bij iedere seizoenswisseling ontpopt zich hier een waarlijk spektakel. Wie op deze plek mag wonen is een bevoorrecht mens!

  Indeling:
  Begane grond: Royale centrale hal welke toegang biedt naar de slaapkamer/kantoorruimte, toilet, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. De royale woonkamer welke aan de voorzijde uitzicht geeft over het natuurgebied van Aardenburg is voorzien van een eikenhouten vloer, een Flam inzethaard en verleent middels een schuifpui toegang naar de veranda. De veranda is een heerlijke ruimte en voorzien van een elektrisch te open schuifdak. De keuken is ruim en voorzien van divers inbouwapparatuur. De bijkeuken met wasmachine en drogeraansluiting grenst aan de keuken, doorlopend komt u in de inpandige garage.

  1e verdieping: De overloop verleent toegang naar de vijf ruime slaapkamers waarvan twee kamers voorzien zijn van inloopkast. De recente badkamer is ruim van opzet en beschikt over een ligbad, regendouche, dubbele wastafel en toilet. Tevens is op deze verdieping de technische ruimte aanwezig met CV ketel en de omvormer van de zonnepanelen.

  2e verdieping: De tweede verdieping kan ingedeeld worden als bergzolder.

  Buitenomgeving: Via de elektrische poort komt u op het perceel met toegang tot de carport welke is geschikt voor 2 auto’s. Aansluitend aan de carport (36 m2) is er een houtopslag (6 m2) en een aangebouwde schuur (38 m2) met de tweede meterkast aanwezig. Rondom de woning is alles bestraat, waaronder een gedeelte met Vietnamese hardsteen. De tuin rondom de woning is recent gedeeltelijk opnieuw aangelegd en voorzien van een tuinkamer (16 m2) met water aansluiting, een moestuin met een kas en een kippenren. Lopend naar het achter perceel bevindt zich de houten stal (66 m2) gebouwd in vol eiken met rabat delen aan de buitenkant, een elektrische zonnescherm en leiding verwarming. Verder lopend is de wagenschuur (35 m2) en de Romney loods (96 m2) te bereiken. Achter de loods is een stal aanwezig (66 m2) die momenteel dienst doet als hertenstal met aansluitend een houtopslag (6m2). Ten slotte geeft het perceel toegang tot de imkerkamer (21 m2) en is wederom voorzien van een houtopslag (14,8 m2).

  Naast de verzorgde tuin is het perceel opgesplitst in weidegrond. De weilanden zijn geheel afgerasterd met Tornado gaas T 17/190/15 en voorzien van aluminium en gegalvaniseerde hekkens. Ook is er elektrische afrastering voorzien. In de weilanden bevindt zich een schuilhok (16 m2) en zijn er zijn diverse fruitbomen te vinden. Samen met de inheemse bomen en struiken bevindt u zich midden in de natuur en ervaart u het ultieme buitenleven.

  Bijzonderheden:
  - Vrijstaande woning bouwjaar 1983;
  - Een ruim, prachtig aangelegd perceel van 42.388 m2;
  - Woning volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas;
  - Woning volledig voorzien van rolluiken;
  - Zoldervloer, spouwmuur en het dak zijn geïsoleerd;
  - Energielabel B;
  - Er zijn twee vernieuwde meterkasten aanwezig;
  - Er is krachtstroom aanwezig;
  - Woning voorzien van 20 stuks zonnepanelen;
  - De centrale verwarming heeft bouwjaar 2021;
  - Watervoorziening uit eigen waterbron;
  - Alle weilanden zijn voorzien van water suppletie;
  - Lage energiekosten.

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving