Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving
  Video
  Virtuele tour

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Deze leuke tussenwoning is gelegen aan een rustige straat aan de rand van Aardenburg. De woning heeft een prachtig uitzicht over de voor de woning liggende weilanden. In deze straat is er voldoende parkeergelegenheid voor een auto. De woning beschikt over een hele diepe achtertuin die oost georiënteerd is. Hier kan met gemak plaats worden gemaakt voor een uitgebreide moestuin of een afgebakende zone waar dieren gehouden kunnen worden. De woning is verder voorzien van drie slaapkamers en een ruime badkamer. Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? En deze woning om te toveren naar jouw nieuwe thuis. Plan dan snel een bezichtiging!

  INDELING

  Begane grond: de woning wordt betreden via de hal waar zich ook de meterkast en de trap naar de eerste verdieping bevinden. Aan het eind van de gang is er toegang tot de woonkamer. De woonkamer is ruim en voorzien van een zitkamer aan de voorzijde van de woning en een eetkamer in het midden van de woning. Aansluitend bevindt zich de halfopen keuken die voorzien is van een lange keukenopstelling. Vanuit de keuken is er toegang tot de naastgelegen bijkeuken waar zich ook de badkamer en het toilet bevinden. Aansluitend zijn nog twee inpandig bereikbare bergingen aanwezig die een zee aan ruimte bieden.

  Eerste verdieping: deze beschikt over een overloop die aansluit op drie slaapkamers. De slaapkamers zijn allemaal licht en beschikken over voldoende volume.

  Zolderverdieping: afgesloten zolderruimte die momenteel gebruikt word als bergruimte.

  Buitenruimte: Voor de woning is een kleine onderhoudsvriendelijke voortuin en parking aanwezig. De achtertuin is ongeveer honderd meter diep en momenteel voorzien van meerdere bergingen en een garage. De garage bevindt zich op ongeveer midden op het perceel en is langs achter bereikbaar. Verder is de tuin geheel naar eigen wens aan te leggen.

  BIJZONDERHEDEN

  - Leuke tussenwoning die veel ruimte op de begane grond biedt;
  - Uitzicht over de voorliggende weilanden;
  - Gelegen in een rustige straat aan de rand van het stadje Aardenburg;
  - Voorzien van een zeer ruime aanbouw;
  - Voorzien van 3 ruime slaapkamers;
  - Woning bevindt zich in een op te frissen staat van onderhoud;

  Deze woning mag zowel permanent bewoond of recreatief (tweede woning) gebruikt worden.

  Wilt u graag online al uitgebreid een kijkje nemen wat deze woning allemaal te bieden heeft? Bekijk dan zeker onze uitgebreide fotoreportage, de video, de virtuele tour en de plattegronden van deze woning om een goed beeld te krijgen. Enthousiast geworden? Dan maken wij graag een afspraak om de woning samen te bekijken.

  MYHOUSE makelaars

  MYHOUSE makelaars is dé moderne makelaar van Zeeuws-Vlaanderen. Of je nu je huis wilt verkopen, een huis wilt verhuren of benieuwd bent naar de waarde van je woning. Graag gaan we voor jou aan de slag. Jarenlange ervaring, een persoonlijke aanpak en een transparante werkwijze. Dat kan je verwachten bij MYHOUSE makelaars. Ondertussen zijn we al heel wat jaren actief in de makelaarswereld, en met die ervaring helpen we jou graag.

  Heb jij plannen om je huis te verkopen, verhuren of zoek je iets nieuws? Laat het ons weten en we helpen je graag!

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving