Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Meer media
  Plattegronden

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Deze gemeubileerde woning op het gelijkvloers in Residentie “De Lopinge” biedt een plaats waar de zee altijd dichtbij is, om te zonnen of om uit te waaien op het schoonste zandstrand van Nederland. Een plaats om ‘toerist’ te zijn, te genieten van de jachthaven, de schitterende natuurgebieden, het weidse achterland en om culinair verwend te worden.

  Deze heerlijk rustig gelegen woning met terras en gezamenlijke tuin aan de dorpsrand van de bekende Zeeuws Vlaamse badplaats Cadzand-Bad biedt een praktische living, een open keuken met inbouwapparatuur, een zuidoost georiënteerd terras, een gezamenlijke tuin en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Met andere woorden is dit een woning om ’s zomers en ’s winters thuis te komen, te onthaasten, te genieten, een moment voor jezelf te hebben of om samen te zijn met familie en vrienden.

  Indeling begane grond : U betreedt de woning via de entreehal, waar zich ook het toilet met fontein en de wasmachineaansluiting bevinden. Vanuit de entreehal heeft u tevens toegang tot de keuken. De woonkamer is licht en biedt zicht en toegang tot het terras. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer bereikbaar voorzien van een doucheruimte met wastafel.

  Kenmerken:
  - bouwjaar circa 1977, recent gerenoveerd aan de buitenzijde;
  - Gebruiksoppervlak wonen circa 42m2;
  - Gemeubileerd;
  - Privaat terras en een gezamenlijke achterliggende tuin;
  - Woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas;
  - Verwarming via elektrische kachels;
  - Warm water middels elektrische boiler;
  - Beschikbaar vanaf augustus;
  - Verhuur middels eenjarige huurovereenkomst;

  Meer informatie beschikbaar op onze website

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving