Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

    Inschrijven e-mailnieuwsbrief


    Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
    Meer media

    Kenmerken

    Algemene kenmerken

    Afmetingen

    Indeling en ruimtes

    Specifieke ruimtes

    Omschrijving

    Goed onderhouden en comfortabel ingedeelde hoekwoning gelegen op een goede locatie nabij het centrum van het pittoreske stadje Sluis. Deze woning is voorzien van een aanbouw, een onderhoudsvriendelijke achtertuin en een ruime garage. Dit allemaal op een mooie plek dichtbij de gezelligheid van het aangename stadje Sluis.

    Indeling begane grond : Entree met toegang tot de meterkast, toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer. De gezellige woonkamer is voorzien van mooie raampartijen, L-vormige indeling, houtenvloer en een gashaard. De aansluitende keuken is voldoende ruim en is voorzien van inbouwapparatuur. Aan de tuinzijde is de woning voorzien van een nette aanbouw die voorzien is van grote raampartijen en u een mooi en gezellig uitzicht geeft over de verzorgde achtertuin. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken voorzien van aansluiting voor een wasmachine en droger. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en gelegen op het zuiden. Vanuit de tuin is middels een brandgang de garage te bereiken. Deze is voorzien van een op afstand bedienbare sectional-deur.

    Indeling eerste verdieping : Met de trap in de hal bereikt u de overloop van de eerste verdieping. De overloop van de eerste verdieping verleent toegang tot drie nette slaapkamers en een badkamer die voorzien is van een wastafel, ligbad, tweede toilet en een douche. De tweede verdieping is bereikbaar middels een uitschuifbare zoldertrap en is in gebruik als bergzolder.

    Kenmerken:
    - Netjes onderhouden woning;
    - Kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
    - 10 zonnepanelen;
    - Garage met sectional deur en elektra;
    - Woning wordt verwarmd middels een centrale verwarming.

    Neem contact op!

      Inschrijven e-mailnieuwsbrief


      Omgeving