Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Meer media
  Plattegronden

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  In het centrum van Oostburg is deze statige tussenwoning met bijgebouw en twee garages gelegen. Een woning die zeer praktisch is ingedeeld, beschikt over zeer veel ruimte en directe toegang biedt tot alle voorzieningen en gezelligheid die het centrum van Oostburg te bieden heeft. De woning is voorzien van een royaal woonoppervlakte en vele werkzaamheden zijn reeds uitgevoerd. Met als grootste voordeel dat u deze woning nog geheel naar eigen wens en smaak kan afwerken. Interesse in deze unieke woning, neem dan snel contact met ons op!

  Begane grond : Via de hal komt u binnen in de woning, deze is voorzien van toilet, meterkast, toegang tot de kelder en recent gerealiseerde opgaande trap van Belgisch hardsteen. Het woonhuis is voorzien van een ruime en lichte L-vormige woonkamer die vele mogelijkheden biedt en een half- open keuken. De keuken biedt toegang tot de buitenruimte.
  Eerste verdieping : De overloop op de eerste verdieping biedt toegang tot twee ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad en aansluitingen voor een dubbele wastafel(deze is reeds aanwezig) en toilet.

  Bijgebouw: Vanuit de stadstuin is het bijgebouw te bereiken. Deze ruimte is geschikt voor meerdere doeleinden en wordt momenteel gebruikt als woonhuis. Het bijgebouw is voorzien van woonkamer met pellet kachel, keuken met boiler, badkamer, separaat toilet, slaapkamer en berging.

  Buitenruimte : De goed georiënteerde achtertuin is voorzien van een zonnig terras op het zuiden. Achter het bijgebouw vindt u twee garages en extra parkeergelegenheid. De oppervlakte achter het bijgebouw is erg ruim te noemen, waardoor dit te mogelijkheid biedt om een verlenging van de tuin te creëren.

  Kenmerken :
  - Royale tussenwoning met garage en bijgebouw;
  - Leuk gelegen in het centrum van Oostburg;
  - Grotendeels gerenoveerd;
  - Vernieuwde geïsoleerde voorgevel;
  - Mogelijkheid tot het combineren van wonen en werk;
  - Geheel naar eigen smaak af te werken;

  Voor meer informatie kijk op onze website, waar een uitgebreide fotoreportage en plattegronden beschikbaar zijn.

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving