Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Virtuele tour
  Plattegronden

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Luxe residentie gelegen aan de Weststraat te Aardenburg. Dit kleinschalig appartementencomplex is volledig nieuw, bevindt zich in het centrum van het authentieke Aardenburg en biedt prachtig zicht op het achterliggende polderlandschap. Het complex is voorzien van een ruime entree, royale lift en er zijn ruime parkeerplaatsen, bergingen en garages beschikbaar. Dit appartement bevindt zich op de bovenste verdieping, is nog volledig naar eigen wens af te werken, is zeer royaal van opzet en beschikt over veel leefruimte, ruime slaapkamers, ruime badkamers en een zeer royaal balkon. Kortom, zeker de moeite waard om te bezichtigen!

  Indeling appartement: Via de trap of lift bereik je de centrale hal van de bovenste verdieping. Deze centrale hal is een inpandige hal die volledig aan het penthouse toebehoort. De inkom van het appartement is ruim en voorzien van een eigen meterkast, een apart toilet en een aantal zeer ruime bergingen. In deze berging is er een wasmachine- en droger aansluiting. De hal geeft toegang tot bijna alle ruimtes van dit penthouse. De woonkamer is een grote open ruimte die aansluit op een ruime open keuken. Deze gehele ruimte is zeer licht door het gebruikt van goed geplaatste raampartijen. Aan de straatzijde zal door de aannemer nog van een inpandig balkon of een glazen wand worden aangebracht. Dit in overleg en naar wens van de toekomstig eigenaar. De woonkamer en keuken bevinden zich over de volledige diepte van het appartementencomplex. Het penthouse appartement is voorzien van drie zeer ruime slaapkamers en een ruime badkamer die centraal geplaatst is. Voor de badkamer is reeds al het leidingwerk voorbereid en deze kan volledig naar eigen wens worden afgewerkt. Het tegelwerk van de sanitaire ruimtes is voor de rekening van de aannemer.

  Aan de achterzijde van het penthouse appartement bevindt zich een royaal balkon wat vanuit verschillende ruimtes door middel van een glazen schuifdeur te betreden is. Een balkon waar het 's avonds heerlijk genieten is met zicht op de ondergaande zon.

  Indeling buitenruimte: Bij dit appartement horen twee balkons. Een balkon aan de voorzijde (wat nog moet worden gerealiseerd) en een balkon aan de achterzijde wat aansluit op de aan de achterzijde gelegen ruimtes. Op het achterliggende terrein is plaats gemaakt voor een netjes aangelegde tuin, voldoende parkeerplaatsen en garageboxen / loodsen. Interesse in een garage of loods? Vraag naar de beschikbaarheid.

  Koopsom is vrij op naam (v.o.n.) : geen belasting, geen notariskosten en geen kadastrale kosten.

  Kenmerken:
  - Volledig nieuw appartementencomplex
  - Vloerverwarming in zones aanwezig
  - Leidingwerk ten behoeve van keuken en badkamer volledig voorbereid
  - Volledig naar eigen smaak af te werken
  - Voorzien van kunststof kozijnen met hoogrendement dubbelglas
  - Mogelijkheid om alle ramen te voorzien van rolluiken
  - Er is een ruime lift aanwezig in het appartementencomplex.

  Deze woning mag zowel permanent bewoond of recreatief gebruikt worden.

  Wilt u graag online al uitgebreid een kijkje nemen wat deze woning allemaal te bieden heeft? Bekijk dan zeker onze uitgebreide fotoreportage, de virtuele tour, de video en de plattegronden van deze woning om een goed beeld te krijgen. Enthousiast geworden? Dan maken wij graag een afspraak om de woning samen te bekijken.

  MYHOUSE makelaars is dé moderne makelaar van Zeeuws-Vlaanderen. Of je nu je huis wilt verkopen, een huis wilt verhuren of benieuwd bent naar de waarde van je woning. Graag gaan we voor jou aan de slag. Jarenlange ervaring, een persoonlijke aanpak en een transparante werkwijze. Dat kan je verwachten bij MYHOUSE makelaars. Ondertussen zijn we al heel wat jaren actief in de makelaarswereld, en met die ervaring helpen we jou graag.

  Heb jij plannen om je huis te verkopen, verhuren of zoek je iets nieuws? Laat het ons weten en we helpen je graag!

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving