Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving
  Video
  Virtuele tour
  Plattegronden

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Hedendaags comfort in een eeuwenoud decor.

  Aardenburg kreeg in 1187 stadsrechten en is de oudste stad van Zeeland. Aardenburg ligt in West-Zeeuws-Vlaanderen en op de hoek van één van de mooiste straten vindt u dit fantastische pand. Dit beeldbepalende herenhuis is gebouwd in 1827 en is al bijna twee honderd jaar het decor van vele historische gebeurtenissen. Zowel binnen als buiten zijn heel veel authentieke details bewaard gebleven, waardoor de oorspronkelijke uitstraling, karakter en sfeer bewaard zijn gebleven. Naar ons idee werkelijk een parel, waarvan er slechts weinig zijn en welke slechts zelden te koop komen.

  Aan de voorzijde biedt deze woning zicht op een soortgelijk authentiek pand en de toren van het oudste gebouw van Aardenburg: de Sint-Baafskerk. Aan de zijkant en de achterkant is een schitterende tuin gelegen met veel groen, authentieke bestrating en karakteristieke bijgebouwen. Een eeuwenoud decor, waar de laatste tientallen jaren met veel zorg een hedendaags comfort is aangebracht. Wordt dit schitterende herenhuis uw toekomstige verblijfplaats? Neem dan snel contact op met ons kantoor. Wij verwelkomen u graag in Aardenburg voor een bezichtiging.

  INDELING

  Begane grond. Bij binnenkomst in de langgerekte gang, die in één opslag de volledige diepte van het pand vrijgeeft, voelen we gelijk dat dit een bijzondere woning betreft. Het licht, de ruimte, de schitterende authentieke tegelvloer en de doorkijk tot aan de achtergelegen tuin overmeesteren en zorgen voor een instant rustgevende sfeer. Aan de rechterzijde bevindt zich een langgerekte leefruimte die momenteel aan de voorzijde is voorzien van een eettafel. Aan de achterzijde is er door de schitterende raampartijen en openslaande deuren veel contact met de buitenruimte. Hier is momenteel een zithoek voorzien. Vanaf de zitkamer is er toegang tot een centraal gelegen traphal, die een doorloop biedt naar de achterhal. De achterhal is voorzien van een toilet en biedt toegang tot de kelder, de achtergelegen tuin en de naastgelegen keuken.

  In de keuken is een schitterende tegelvloer aanwezig die de ruimte van uitstraling en karakter voorziet. Dit alles is aangevuld met een smaakvolle houten keuken met natuurstenen blad en resulteert in een zeer smaakvolle combinatie. En ‘last, but not least’ sluit de keuken aan op een sfeervolle en ruime voorkamer. Ook hier is een houten vloer, een houten balkenplafond en een sfeervolle houtkachel aanwezig.

  Eerste verdieping. De centrale trappenhal geeft toegang tot de overloop van de eerste verdieping. Ook de eerste verdieping is een genot om te verblijven. Volhouten vloeren, eeuwenoude spanten en op de achtergrond witte muren en plafonds. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een langgerekte woon/slaapkamer. Deze ‘halve’ verdieping kan worden gezien als een zelfstandig appartement wat beschikt over een extra kamer, een tussenhal en een volwaardige badkamer met toilet. Aan de voorzijde van deze verdieping vinden we nog een tweede ruime slaapkamer met badkamer en-suite en een zeer ruime derde slaapkamer. Deze derde slaapkamer kan naar eigen wens ook gebruikt worden als werkkamer, kantoorruimte of hobbykamer.

  Tweede verdieping. De centrale trappenhal geeft opnieuw toegang tot de overloop van de tweede verdieping. Ook de tweede verdieping is in originele staat gebleven en ademt dezelfde sfeer als de rest van de woning. Volhouten vloeren, eeuwenoude spanten en op de achtergrond witte muren en plafonds. Veel ruimte, voldoende daglicht en authentieke details die de ruimte sfeer en karakter meegeven. Ook op deze verdieping zijn twee volwaardige slaapkamers en een volwaardige badkamer met toilet aanwezig.

  Buitenruimte. Aan de oost- en zuidkant is de woning voorzien van een ommuurde tuin die volledig bij het karakter van de woning past. In de tuin is veel groen aanwezig, is bijpassende bestrating aanwezig en de achterstaande authentieke bijgebouwen versterken de sfeer van het eeuwenoude decor. Aan de oostkant is de tuin voorzien van een praktische berging, een garage en een sfeervolle overkapping. Aan de zuidkant is de tuin voorzien van veel groen en oude bomen.

  BIJZONDERHEDEN

  - Eeuwenoud herenhuis op een fantastische plek gelegen;
  - Zeer ruimtelijk, licht en aangenaam woonhuis;
  - Voorzien van sfeervolle raampartijen;
  - Vele authentieke details zijn bewaard gebleven;
  - Voorzien van een comfortabele keuken met moderne apparatuur;
  - Drie zeer nette badkamers aanwezig;
  - Zes ruime slaapkamers aanwezig;
  - Praktische garage en berging en een sfeervolle overkapping aanwezig;

  Deze woning mag zowel permanent bewoond en recreatief (tweede woning) gebruikt worden.

  MYHOUSE makelaars

  Wilt u graag online al uitgebreid een kijkje nemen wat deze woning allemaal te bieden heeft? Bekijk dan zeker onze uitgebreide fotoreportage, de video, de virtuele tour en de plattegronden van deze woning om een goed beeld te krijgen. Enthousiast geworden? Dan maken wij graag een afspraak om de woning samen te bekijken.

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving