Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving
  Video
  Meer media
  Plattegronden

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Onder de monumentale St. Baafskerk van Aardenburg, op een heerlijk rustige plek biedt MYHOUSE makelaars deze karakteristieke tussenwoning aan. Gelegen op een goed georiënteerd perceel wat voorzien is van veel groen en waar op ieder moment van de dag genoten kan worden van het buitenleven. De woning is ruim en biedt de mogelijkheid om deze geheel naar eigen behoefte en smaak in te delen en af te werken. Ben jij op zoek naar een woning met karakter die op een sfeervolle locatie is gelegen en die geheel naar eigen wens kan worden ingedeeld en afgewerkt? Dan is deze woning zeker een bezichtiging waard. Neem snel contact met ons op, dan plannen we graag een bezichtiging in!

  Aardenburg is de oudste stad van Zeeland en dat is op vele plaatsen in het stadje nog zichtbaar. Je vindt er een mooie gemengde bevolking en er zijn veel voorzieningen aanwezig (winkels, scholen, huisartspraktijk, bushalte, sportfaciliteiten en een rijk verenigingsleven). Aardenburg is gunstig gelegen, met goede aansluitingen richting Nederlandse en Belgische steden in de omgeving. Kortom een zeer aangename en gemoedelijke plek om te wonen.

  De Sint Bavostraat is gelegen op korte afstand van de duinen, strand en de zee. Deze woning biedt een plaats om te genieten van het weidse West Zeeuws Vlaamse achterland, de schitterende natuurgebieden en om culinair verwend te worden. Een plek waar de zee altijd dichtbij is, om te zonnen of om uit te waaien en de historische centra van dichtbij gelegen en (Belgische) steden te verkennen. Met andere woorden is dit een woning om ’s zomers en ’s winters te onthaasten, te genieten, een moment voor jezelf te hebben of om samen met familie en vrienden te genieten.

  INDELING

  Begane grond : u betreedt de woning via een diepe entreehal met meterkast. Vanuit de entreehal heeft u aan de rechterzijde toegang tot de voormalige kantoorruimte (welke makkelijk een andere functie kan vervullen) en de slaapkamer met inbouwkasten en openslaande deuren naar de groenrijke tuin. Aan het eind van de lange gang bevindt zich de badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Aan de linkerkant van de entreehal is de woonkamer gelegen. De woonkamer beschikt over authentieke raampartijen en balkenplafond en de trapopgang naar de eerste verdieping. De aangrenzende gesloten keuken beschikt over een eenvoudige keukenopstelling en verleent toegang tot de achtergelegen berging.

  Eerste verdieping : met de trap bereikt u de overloop van de eerste verdieping. De overloop van de eerste verdieping is erg ruim en loopt door tot in de nok. Op de overloop is een tweede toilet aanwezig. Links en rechts van de overloop zijn momenteel twee ruime slaapkamers aanwezig. De volledige eerste verdieping kan geheel naar eigen wens worden ingedeeld, waarbij de kamers opnieuw kunnen worden ingedeeld en karakteristieke spantwerk in het zicht kan worden gehouden.

  Tweede verdieping : boven de twee slaapkamers zijn momenteel twee aparte bergzolders aanwezig.

  Buitenruimte : middels de openslaande deuren in de slaapkamer en de achterdeur van de berging komt u in de goed georiënteerde tuin gerecht. De tuin is gelegen op het westen met een perceeloppervlakte van 505 m² grond. Door de enorme diepte is de mogelijkheid aanwezig om de volledige dag te genieten van de zon, is er veel rust en privacy! De tuin is groen aangelegd en geeft ook aan de achterzijde de mogelijkheid om het perceel te betreden middels een zeer praktische toegang achterom.

  KENMERKEN

  - Karakteristieke woning gelegen nabij de monumentale st. Baafskerk;
  - Ruime en goed georiënteerde diepe tuin aanwezig die veel privacy biedt en toegang achterom verleend;
  - Woning is momenteel voorzien van vier slaapkamers,
  - Deze woning kan volledig gelijkvloers bewoond worden;
  - Er is voldoende ruimte voor een praktijk aan huis of een thuiswerkplek;
  - Woning kan geheel naar eigen wens worden ingedeeld en afgewerkt;

  Deze woning mag zowel permanent bewoond als recreatief gebruikt worden.

  Wilt u graag online al uitgebreid een kijkje nemen wat deze woning allemaal te bieden heeft? Bekijk dan zeker onze uitgebreide fotoreportage, de video en de plattegronden van deze woning om een goed beeld te krijgen. Enthousiast geworden? Dan maken wij graag een afspraak om de woning samen te bekijken.

  MYHOUSE makelaars is dé moderne makelaar van Zeeuws-Vlaanderen. Of je nu je huis wilt verkopen, een huis wilt verhuren of benieuwd bent naar de waarde van je woning. Graag gaan we voor jou aan de slag. Jarenlange ervaring, een persoonlijke aanpak en een transparante werkwijze. Dat kan je verwachten bij MYHOUSE makelaars. Ondertussen zijn we al heel wat jaren actief in de makelaarswereld, en met die ervaring helpen we jou graag.

  Heb jij plannen om je huis te verkopen, verhuren of zoek je iets nieuws? Laat het ons weten en we helpen je graag!

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving