Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Meer media
  Plattegronden

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Op een prachtige locatie, gelegen aan de buitenrand van Eede, voorzien van vrij polderuitzicht en een west georiënteerde achtertuin bevindt zich deze vrijstaande woning. Een woonhuis wat beschikt over een schuur, een diepe stenen garage en gelegen is op een perceel van maar liefs 2.200 m² eigen grond. De woning biedt vele mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan gelijkvloerse bewoning of een kantoor- of praktijkruimte aan huis. Wij nodigen u daarom van harte uit om de ligging, de ruimte en de veelzijdigheid van deze woning te ervaren tijdens een bezichtiging.

  INDELING
  Begane Grond : De diepe ontvangsthal verleent toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping, woonkamer en kantoorruimte. De woonkamer heeft een open en ruimtelijk karakter en zorgt voor een mooie verbinding met ensuite deuren naar de keuken. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok en is ruim te noemen. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken die weer toegang verleent naar de tuin, berging en tussenhal. De tussenhal staat in verbinding met de toilet en het kantoor. Het kantoor kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden. Zo behoort een slaapkamer op de begane grond ook tot de opties.

  Eerste Verdieping : Wanneer u de eerste verdieping betreedt, ziet u een overloop die toegang verleent naar drie slaapkamers, een badkamer en een ruimte die momenteel wordt gebruikt als berging, maar ook hier is de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren. De badkamer is voorzien van een bad en wastafel.

  Buitenruimte: De enorm, noemenswaardige achtertuin is te bereiken via de zijkanten van de woning en middels de bijkeuken. Aan de linkerkant van het perceel bevindt zich de stenen diepe garage. Achter de woning vindt u een karakteristieke schuur die is verdeeld in twee gedeeltes. Aangesloten aan de woning zijn er ook bergingsruimtes aanwezig. De west georiënteerde achtertuin biedt door de grote de mogelijkheid om ieder moment van de dag te genieten van het buitenleven. Door de uitgestrektheid van het achterliggende perceel is hier altijd wel iets te bewonderen, hetgeen schitterende taferelen oplevert. Conclusie, een unieke plek op een unieke locatie!

  Bijzonderheden:
  - Deze vrijstaande woning heeft een perceeloppervlakte van 2.200 m² eigen grond;
  - De mogelijkheid tot het creëren van twee extra slaapkamers;
  - Voorzien van houten kozijnen;
  - Een unieke locatie aan de rand van de Belgische grens;

  Zin om deze woning al helemaal te verkennen? Bekijk dan zeker onze uitgebreide fotoreportage, bestudeer de plattegronden om al een compleet beeld van deze schitterende woning te krijgen. Enthousiast geworden? Dan maken wij graag een afspraak om de woning samen te bekijken.

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving