Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Meer media

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Sluis, een pittoresk en charmant vestigingsstadje wat met jaarlijks ruim 4,5 miljoen bezoekers een bewezen toplocatie is voor winkeliers. In Sluis is een grote diversiteit aan winkels, restaurants en bezienswaardigheden aanwezig en zijn de winkels zeven dagen per week geopend. Dit goed gesitueerde bedrijfspand is gelegen aan de belangrijkste winkelstraat van Sluis en leent zich goed voor een mooie winkelruimte maar kan zeker ook geschikt zijn voor een zakelijke dienstverlener.

  Indeling Begane Grond : Het pand valt op door zijn grote raampartijen aan de voorzijde waardoor veel licht binnenvalt en een mooie etalage ontstaat. Door de centrale entree stapt u binnen in een diepe commerciële ruimte die langs de lange zijwanden een zee aan uitstalruimte biedt. Aan de achterzijde zijn paskamers aanwezig en verleent een deur toegang tot het achterliggende terras.

  Indeling Eerste Verdieping : Middels een vlizotrap is de eerste verdieping te bereiken. De eerste verdieping kan worden gebruikt als opslagruimte en biedt plaats aan de cv-combiketel.

  Kenmerken:
  - Perceel: 114m2;
  - Winkelruimte circa 75m2;
  - Mooie grote glazen raampartijen;
  - Bestemming centrumdoeleinden / bedrijvigheid / detailhandel;
  - In de directe omgeving veel openbare parkeergelegenheid beschikbaar;
  - Wat heeft Sluis voor u te bieden als ondernemer – www.sluisonline .nl.

  Meer informatie beschikbaar op onze website.

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving