Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Meer media

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Te huur/Ter overname

  Mooie winkelruimte midden in het centrum op A1-locatie van het pittoreske stadje Sluis Dit zeer ruime winkelpand biedt diverse mogelijkheden. Er zijn drie verdiepingen aanwezig, een zeer ruime winkelopstelling en een bewoonbare bovenverdieping met bergzolder. Het pand kan voor diverse sectoren in de detailhandel ingevuld worden. Interesse in een mooi winkelpand met diverse opties? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor meer informatie of plan een bezichtiging!

  Sluis is een gezellig en charmant vestigingsstadje met jaarlijks zo’n 5 miljoen bezoekers, waar de winkels 7 dagen per week geopend zijn en tevens is voorzien van een grote diversiteit aan winkels, restaurants en bezienswaardigheden.

  Indeling begane grond Via de glazen pui aan de voorzijde van het pand betreed je de winkelruimte. Deze is zeer ruim en licht. Tegen de muren aan weerszijden van de winkelruimte is voldoende ruimte om het te verkopen assortiment uit te stallen. Hierdoor blijft er in het midden van de winkel zeker nog voldoende ruimte over om te lopen of om een leuke zithoek te creëren. Achter de winkelruimte bevindt zich een opslag ruimte met opgaande trap. Deze ruimte heeft een goede opstelling en laat voldoende daglicht naar binnen. Het natuurlijk daglicht kom binnen vanaf de eerste verdieping, door de enorme etalage ramen die zich daar bevinden.

  Indeling eerste verdieping: Via de opgaande trap in de opslag ruimte kom je uit op de eerste verdieping. Deze verdieping is voorzien van een royale woonkamer, een keuken, een badkamer en 3 slaapkamers.

  Indeling tweede verdieping: Middels een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

  Kenmerken:
  - Winkelpand op A1-locatie
  - Midden in het centrum
  - Prachtige voorgevel met etalage
  - Voorzien van drie verdiepingen
  - Overname inventaris behoort tot de mogelijkheden
  - In de directe omgeving veel openbare parkeergelegenheid beschikbaar
  - De huurprijs is excl. BTW

  Zin om deze winkelruimte met bovenwoning al helemaal te verkennen? Bekijk dan zeker onze uitgebreide fotoreportage om een compleet beeld van dit schitterend pand te krijgen. Enthousiast geworden? Dan maken wij graag een afspraak om het winkelpand samen te bekijken.

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving