Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Meer media

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Dit mooie authentieke pand is gelegen in het bruisende centrum van Sluis. Doordat deze woning middenin het centrum is biedt dit mogelijkheden tot wonen en werken. Het pand kan gebruikt worden voor diverse ondernemingen in de detailhandel of als kantoor ruimte. Daarnaast is er op de tweede verdieping de mogelijkheid om te wonen. Het pand zit vol met karakter en is voorzien van mooie glas in lood ramen. Deze ramen geven de statige voorgevel van het pand een prachtige uitstraling. Zie jij jezelf al wonen in dit pand? Ook dit behoort tot een mogelijkheid. Het winkelgedeelte op de begane grond is gemakkelijk te renoveren naar een leefruimte. Interesse? Neem dan snel contact op met ons om een bezichtiging in te plannen!

  Indeling begane grond: De begane grond is op dit moment in gebruik als winkelruimte. De ruimte is licht door de grote raampartij aan de voorzijde. De indeling van de winkelruimte kan voor diverse sectoren gebruikt worden. Toch liever de ruimte renoveren tot heerlijke woonkamer en keuken? Dit is heel gemakkelijk omdat de voormalige indeling van de kamer nog in grote lijnen intact is. De indeling van de keuken en originele woonkamer is nog steeds aanwezig.

  Indeling eerste verdieping: Op de eerste verdieping bevindt zich op dit moment het woongedeelte. De woonruimte bestaat uit een aantal kamers. Op deze verdieping zijn er een paar kamers gerenoveerd. Zo is er één slaapkamer verbouwd tot badkamer. De originele badkamer is veranderd in een berging. Wat er na deze renovatie overgebleven is zijn een badkamer en één ruime slaapkamer en een bergruimte. Alle kamers zijn ruim en voorzien van grote ramen waardoor er veel natuurlijk daglicht naar binnen treedt.

  Indeling tweede verdieping: De tweede verdieping is een zolderruimte.

  Indeling buitenruimte: Deze woning midden in het bruisende centrum van Sluis is voorzien van een mooie diepe stadstuin. De tuin is gelegen op het noord- oosten en biedt voldoende mogelijkheden om hier een heerlijke tuin te creëren.

  Kenmerken:
  - Woon/ winkel pand op A-locatie in het centrum van Sluis
  - Karakteristiek pand
  - Diverse mogelijkheden voor kantoorruimte of onderneming in de detailhandel
  - Gemakkelijk te renoveren naar woonhuis
  - Voorzien van een diepe achtertuin met privacy, gelegen op het noord- oosten

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving