Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Meer media

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Mooi en ruim winkelpand met bovenwoning gelegen aan een gezellig pleintje in het centrum van Oostburg. Een echte A1-locatie omringt door gevarieerde objecten in de commerciële sfeer met onder andere diverse horeca gelegenheden. Dit pand biedt vele mogelijkheden tot het combineren van wonen en werken. De begane grond is volledig te gebruiken als commerciële ruimte en de twee bovenverdiepingen zijn bij uitstek geschikt om als woning gebruikt te worden. Momenteel is de commerciële ruimte in gebruik als winkel die zich vooral specialiseert in tabak en rokersbenodigdheden, tijdschriften en dagbladen, wens- en cadeaukaarten, postzegels, kantoorartikelen en loterijen.

  Begane grond: geheel te gebruiken als commerciële ruimte met achterliggend magazijn en toilet. Een deel van dit magazijn is aangebouwd als buitenberging. Daarnaast is er een gezellige ommuurde buitenruimte.

  Eerste verdieping: via de trap die uitkomt op een overloop betreed je de eerste verdieping. Aan de achterkant van het pand is er een kantoorruimte waar administratieve werkzaamheden in alle rust uitgevoerd kunnen worden. Verder is er op deze verdieping een keuken, een zeer ruime badkamer met douche, ligbad, wastafel en een toilet. Aan de voorkant van het pand bevindt zich de zeer ruime en lichte woonkamer. Alle ruimtes kunnen geheel naar eigen wens ingericht worden.

  Tweede verdieping: op deze verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers voorzien van wastafel. Beide slaapkamers zijn ruim en voorzien van voldoende daglichttoetreding.

  Kenmerken:
  - Winkelpand op A-locatie aan een gezellig pleintje in het centrum
  - 3 volwaardige verdiepingen
  - ruime commerciële ruimte
  - Voldoende magazijn/opslagruimte aanwezig
  - Pand biedt veel mogelijkheden voor woon- / werkcombinatie
  - Woonruimte geheel naar eigen wens in te richten.
  - Ruime badkamer
  - Twee ruime slaapkamers

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving